مرا آفرید آن که دوستم داشت

هزینه مقاومت کمتر از سازش است.

جمعه, ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۸:۱۲ ب.ظ

خبر اول: روزنامه نیویورک تایمز:

دولت ترامپ کاهش تعرفه‌ها بر واردات چین از ۱۴۵ درصد به ۵۰ درصد را در اسرع وقت بررسی می‌کند، زیرا قرار است دو طرف برای اولین بار مذاکرات رسمی را آغاز کنند.

ایسنا

 

خبر دوم: دونالد ترامپ از "شجاعت" حوثی‌ها تمجید کرد:

«ما آن‌ها را به‌شدت هدف قرار دادیم. آن‌ها توان بالایی برای تحمل ضربه داشتند. مجازات سنگینی را تحمل کردند. می‌توان گفت شجاعت زیادی در کارشان بود... واقعاً شگفت‌انگیز بود آنچه تحمل کردند. اما ما به تعهد و قول آن‌ها احترام می‌گذاریم.»

 

 

و تحلیل کوتاه: اگر یادتان باشد ابتدای امسال تاکید کرده بودم آمریکا تنها دو ماه فرصت دارد در مقابل یمن به برتری برسد و اگر این اتفاق نیفتد آنگاه با شکست آمریکا در یمن، مرحله نزول قدرت هژمون آمریکا و غرب سرعت می‌گیرد. 

از این به بعد آنها برای بقای خود دست به کارهای غیر عقلانی می‌زنند اما فایده نخواهد داشت و تنها سرعت سقوط آمریکا بیشتر می‌شود.

تنها شانس آمریکا این است که بتواند از طریق ایران فعلاً امنیت حضور خود را در منطقه غرب آسیا حفظ کند و تاکید زیاد غرب‌گراهای داخل ایران برای نزدیک شدن در چنین زمانی به آمریکا بدون آنکه امتیازات زیادی گرفت شود بابت تامین منافع آمریکا می‌باشد.

حاکمیت ایران می‌تواند با توجه به شرایط کنونی تغییرات زیادی را در بخش تقابل خود با آمریکا انجام دهد.

البته لازم نیست سطح تنش مستقیم بیشتر از این بالا برود اما می‌توانیم به صورت غیر مستقیم هزینه حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا را به سرعت بالا ببریم

فراموش نکنید نکته اصلی این است که ترامپ برای نجات اقتصاد آمریکا نیاز دارد منابع مالی گسترده مورد نیاز خود را از طریق کشورهای عربی و دولت‌هایی که او آنها را گاو شیرده می‌نامد بدست بیاورد.

این نقطه ضعف اصلی آمریکا است و ایران و یارانش در محور مقاومت می‌توانند سخت‌ترین ضربات را از این بخش به آمریکا وارد کند.

مجلس ایران امروز می‌تواند نقش بسیار مهمی برای کاهش فشار های اقتصادی غرب و آمریکا در جریان تقابل موجودیتی امروز ما با هژمون‌های غربی بازی کند.

مهمترین ابزار می‌تواند بدست آوردن بازدارندگی هسته‌ای برای ایران عزیز ما باشد. 

 

میلاد رضایی 

 

@CITYOFSUN

 

نظرات  (۱)

تیتری که برای عنوان انتخاب کردید رو عمیقأ قبول دارم . اما سوال مهم اینه با وجود همه تجربه های که از سر گذراندیم چرا این گزاره هنوز برای بخش عمده جامعه ما غیر قابل هضمه ؟ 

بنظرم بدون  واکاوی این موضوع ، ارائه این قبیل تحلیل ها دچار نقصه . 

بازدارندگی هسته ای یکی از نمود هاش ، کارکرد تسلیحاتی هست ، ولو استفاده نشه . اما یکی از وجوه دیگر این بازدارندگی ، کارکردش در زندگی روزمره مردمه . برای این صنعت هزینه شد تا بتونه منبعی برای تامین انرژی های مورد نیاز باشه . اما وقتی مردم این کارکرد رو در زندگی لمس نمی‌کنند چطور میشه از بازدارندگی هسته ای برای مردم گفت ؟! 

 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی